Implantologija

Dr Nataša Stanić

Diplomirala 2008. godine na Stomatološkom fakutetu Univerziteta u Prištini. Član je Stomatološke komore Srbije. Nakon završenog pripravničkog staža i položenog stručnog ispita za doktora stomatologije, svoju karijeru započinje u privatnoj praksi i od 2015. godine pridružuje se timu ordinacije Beo Smile Design kao stalno zaposleni doktor stomatologije. Aktivno se usavršava posećujući stručne skupove, seminare, kurseve iz oblasti:  estetske stomatologije, stomatološke protetike, endondoncije, rekonstrukcije endodontskih lečenih zuba.
Implantologija

Dr Jovana Milutinović

Završila je Stomatološki fakultet, Univerziteta u Beogradu 2005. godine sa prosečnom ocenom 9,21. Pripravnički staž je obavila na klinikama Stomatološkog fakulteta, nakon čega je položila stručni ispit za doktora stomatologije. Magistarske studije iz naučne oblasti Ortopedija vilica, završila je sa prosečnom ocenom 10. Tokom magistarskih studija, na Klinici za ortopediju vilica učestvovala je u izvođenju praktične nastave za studente IV i V godine osnovnih studija i obavljala volonterski klinički rad sa pacijentima na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Za vreme magistarskih studija bila je stipendista Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja na projektu iz oblasti parodontalne medicine „Primena koncepta aktivne regeneracije u parodontologiji i implantologiji“ na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. 2008. godine odbranila je magistarsku tezu pod nazivom „Pouzdanost facijalnih proporcija u proceni estetike lica“. Član je Ortodontskog udruženja Srbije i Srpskog lekarskog društva. Dr Jovana Milutinović je autor i koautor 10 radova u naučnim i stručnim časopisima i naučnim skupovima. Doktorirala je 2015. Godine na temu: “PROMENE STRUKTURA MEKIH TKIVA LICA NAKON ORTODONTSKE TERAPIJE MALOKLUZIJE II KLASE”
Implantologija

Ana Janićijević

Završila srednju medicinsku školu u Novom Pazaru, 2010. godine. Pripravnički staž obavila u Domu Zdravlja na Zvezdari i nakon trogodišnjeg iskustva u privatnoj praksi, 2015. godine pridružuje se stomatološkom timu ordinacije za savremenu i estetsku stomatologiju Beo Smile Design. Stručno zvanje-Stomatološka sestra-tehničar

Usluge - implanti

Plan terapije

Pošaljite nam 3D snimak a mi ćemo napraviti plan terapije za Vas. 3D snimak je 90% posto procene.
Detaljnije

Implantološki pasoš

Nakon ugradnje, obezbeđen je implantološki pasoš, u kome se nalazi serijski broj implanta. Ukoliko se nešto desi sa implantom, fabrika na osnovu ovog dokumenta, snimka odmah nakon ugradnje i 4 nedelje nakon ugradnje implanta, dostavlja potpuno novi.

Smeštaj

Za vreme koje budete proveli u Beogradu obezbedili smo za Vas smeštaj u užem centru grada. Za vreme izrade Vaših novih zuba, slobodno vreme ćete moći iskoristi za obilazak našeg grada.

Garancija

Garancija za izrađene radove na implantima iznosi 10 god. Garancija za izrađene radove na implantima iznosi 10 god.
Pacijent dobija sertifikat od proizvođača implanta kao zvaničnu potvrdu o kvalitetu za ugrađeni implant .

Telefon

Mobilni

Skype