Najčešća pitanja

Kolike su novčane uštede ukoliko se odlučim na dentalni tretman u BSD?

Odlukom za stomatološki tretman u Srbiji uštedećete do 70% u odnosu na cene stomatoloških usluga bilo gde u inostranstvu.

Kako mogu stupiti u kontakt s osobom koja mi može pružiti sve informacije vezane za usluge koje nudi Beo Smile Design?

Možete nas kontaktirati svakog dana od 10-18h po srednjeevropskom vremenu putem telefona +381 (0) 11 264 55 08 i +381 (0) 69 2120 900, ili nam poslati email na beosmiledesign@gmail.com, odgovorićemo u najkraćem roku. Takođe možete zakazati i sastanak putem Skype programa. Naš username za Skype je beo.smile.design

Trebam li na put poći sa nekim saputnikom ili je dovoljno da dođem sam(a)?

Preporučujemo svakom pacijentu ako da na put krene s nekim od rodbine, odnosno s bračnim partnerom, koji će vam biti podrška tokom tretmana i oporavka. Ukoliko niste u mogućnosti da povedete nekoga, ili želite da dođete sami, naš tim je u svakom trenutku na raspolaganju.

Koja valuta se koristi u Srbiji i da li mogu platiti u evrima?

Valuta koja se koristi u Srbiji je dinar (oznaka RSD ili din). Robu i usluge u Srbiji plaćate isključivo u dinarima. Evro nije moguće koristiti prilikom plaćanja.
Vaš novac menjajte isključivo u ovlašćenim menjačnicama.

Da li će me neko sačekati pri dolasku u Beograd?

Po dolasku u Beograd, Beo Smile Design tim za Vas obezbeđuje prevoz od aerodroma do ordinacije i smeštaja. Po završetku tretmana, BSD Vam obezbeđuje prevoz do aerodroma. Za vreme Vašeg boravka u Beogradu, za Vaše privetne potrebe, BSD ne obezbeđuje prevoz. U ponudi imamo proverene taksi prevoznike i vozače, ali njihov angažman je o Vašem trošku.

 

PLAN TERAPIJE - Pošaljite nam Vaše podatke i digitalni ortopan

Detaljnije