Implantologija

ZUBNI IMPLANTI

U današnjoj savremenoj stomatologiji radovi na implatima su postali standardan način u zbrinjavanju pacijenata . Oni potpuno menjaju filozofiju i koncept izrade krunica i mostova. Njihovom ugradnjom pacijenti  dobiju maksimalan konfor pri izradi fiksnih Ili mobilnih nadoknada.
Detaljnije
Preventivna stomatologija

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

Ulanjanje zubnog kamenca je postupak kojim se sa površine zuba skida kamenac nastao usled slabog održavanja oralne higijene ili nastaje zbog sastava pljuvačke koja se luči u ustima.
Zalivanje zubnih fisura  vrši se najčešće kod dece ali i kod odraslih osoba sa izraženim kvržicama i fisurama na griznim površinama zuba molara i premolara.
Detaljnije
Estetska stomatologija

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Keramičke plombe (Inleji) se izrađuju u zubnoj laboratoriji posebnim postupkom izrade. Porcelanske fasete ili veniri su tanke keramičke ljuspe koje se trajno cementiraju na prednje površine zuba. Cirkon keramika - izrada zubnih nadoknada od cirkon oxida. Beljenje zuba koje daje najbolji i odmah vidljiv efekat nakon intervencije od 30 min.
Detaljnije
Oralna hirurgija

ORALNA HIRURGIJA

U našoj ordinaciji sve hiruške intervencije koje se primenjuju izvode se potpuno bezbolno vađenje zuba, apikotomja - resekcija korena zuba, resekcija frenuluma, režanj operacija.
Detaljnije
Stomatoloska protetika

STOMATOLOŠKA PROTETIKA

Savremena stomatološka protetika omogućava nam širok odabir materijala i tehničkih rešenja u izradi odgovarajuće protetske zubne nadoknade. Rešenja koje možemo ponuditi našim pacijentima u zavisnosti od želja i potreba su svakako najbolja rešenja za njihove buduće zubne nadoknade koje će nositi dugi niz godina.
Detaljnije
Titanijumske nadoknade za zube

TITANIJUMSKE NADOKNADE

Ukoliko se odlučite za izradu novih zuba na metalnoj osnovi neka to svakako budu zubi na titanijumu. Ono što čini titan jedinstvenim i neprikosnovenim materijalom za zubne restauracije, posebno krunice i mostove su njegove odlične osobine. Već nekoliko desetina godina nisu bile zabeležene nikakve alergijske reakcije.
Detaljnije
Decija stomatologija

DEČIJA STOMATOLOGIJA

U našoj klinici se takođe aktivno bavimo dečijom i preventivnom stomatologijom. U saradnji sa roditeljima upoznajemo dete, radimo na poverenju, edukujemo ga, uključujemo u brigu o zubima i na postupan način ga uvodimo u terapiju. Ovakav pristup pomaže da dete prevaziđe strahove, stekne poverenje u svog zubara i olakša izvođenje svake intervencije.
Detaljnije
Zagrizajni splintovi

ZAGRIZAJNI SPLINTOVI

Okluzalni splintovi ili udlage su privremene nadoknade koje su izrađene od specifičnih plastičnih masa različitih debljina oblika i čvstoće. Mogu prekrivati delimično ili cele površine zuba u zavisnosti od indikacije za koju služe a nakon završene terapije se bacaju ili izrađuju novi.
Detaljnije
Endodoncija

ENDODONCIJA

Endodoncija je terapijska procedura lečenja zuba, tj. uklanjanja živca i infekcije iz zubne komore i kanala korena zuba nakon prodora bakterija. Podrazumeva i zbrinjavanje zuba ispunima (plombama) - konzervacija.
Detaljnije
CAD/CAM TEHNOLOGIJA

CAD/CAM TEHNOLOGIJA

CAD/CAM tehnologija - skeniranjem modela ili vilice pacijenta u digitalnoj formi dobija se 3D model na kome se uz pomoć softvera za modelovanje i dizajn zuba virtuelno modeliraju zubne nadoknade a nakon toga i izrađuju uz pomoć kompjutera mašinskim glodanjem keramičkih blokova.
Detaljnije
PRF faktori rasta

PRF faktori rasta

PRF je frakcija krvi bogata trombocitima i leukocitima, on predstavlja drugu generaciju izvora faktora rasta. PRF se dobija centrifugiranjem krvi pacijenta u epruvetama bez aditiva. PRF je čist i krajnji proizvod sadrži isključivo fibrin dobijen iz krvi pacijenta.
Detaljnije
Dentalni laser

Dentalni laser

Beo Smile Design koristi najsavremenija sredstva u oblasti stomatologije i oralne hirurgije.
Laseri i laserska tehnologija se danas koriste u brojnim stomatološkim indikacijama (popravke zuba, estetika, protetika, ortodoncija, hirurgija i drugo).
Detaljnije
ORTODONCIJA

ORTODONCIJA

Fiksni ortodontski aparat sa metalnim i keramičkim bravicama, aktivni aparati (mobilni aparati), ispravljanje zuba folijama, lingvalni fiksni aparati...
Detaljnije

Usluge - implanti

Plan terapije

Pošaljite nam 3D snimak a mi ćemo napraviti plan terapije za Vas. 3D snimak je 90% posto procene.
Detaljnije

Implantološki pasoš

Nakon ugradnje, obezbeđen je implantološki pasoš, u kome se nalazi serijski broj implanta. Ukoliko se nešto desi sa implantom, fabrika na osnovu ovog dokumenta, snimka odmah nakon ugradnje i 4 nedelje nakon ugradnje implanta, dostavlja potpuno novi.

Smeštaj

Za vreme koje budete proveli u Beogradu obezbedili smo za Vas smeštaj u užem centru grada. Za vreme izrade Vaših novih zuba, slobodno vreme ćete moći iskoristi za obilazak našeg grada.

Garancija

Garancija za izrađene radove na implantima iznosi 10 god. Garancija za izrađene radove na implantima iznosi 10 god.
Pacijent dobija sertifikat od proizvođača implanta kao zvaničnu potvrdu o kvalitetu za ugrađeni implant .

Telefon

Mobilni

Skype